Çanakkale'yi Temsil Edecek Delegeler Belli Oldu!

Çanakkale'yi Temsil Edecek Delegeler Belli Oldu!
Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi'nde bugün düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Kurulu delegelerini belirleme toplantısı heyecan dolu anlara sahne oldu. Toplantıya Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, ilçe ve belde belediye başkanları ile belediyelerin meclis üyeleri katıldı.

Başkan Erkek'in divan başkanlığını yaptığı toplantıda divan üyeliklerini ise Biga Belediye Başkanı Alper Şen ile Çan Belediye Başkanı Harun Arslan üstlendi. Açılış konuşmasının ardından heyecanla beklenen meclis üyesi seçimi gerçekleşti.

Seçim sonucunda Çanakkale'yi TBB Genel Kurulu'nda temsil edecek asil üyeler şunlar oldu:

Biga Belediye Başkanı Alper Şen
Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram
Kavakköy Belde Belediye Başkanı Necati Kopça
Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Bülent Şarlan
Yedek üyeliklere ise Küçükkuyu Belde Belediye Başkanı Abdülmuttalip Gürel ile Gümüşçay Belde Belediye Başkanı Hasan Kırım seçildi.

Seçimin ardından Başkan Muharrem Erkek, Çanakkale'yi TBB Genel Kurulu'nda temsil edecek olan asil ve yedek üyeleri tebriklerini iletti.

Bu delegelerin TBB Genel Kurulu'nda Çanakkale'nin sesini güçlü bir şekilde duyuracaklarına ve önemli kararlara katkıda bulunacaklarına inanıyoruz.